NL | EN


Stichting Bachi AmaaOrganisatieKindertehuis SchoolfondsOntwikkelingen Sponsoring Nieuws Contact

NieuwsFilmpjesNieuwsbrievenJaarverslagenBeleidsplan

Nieuws

teste

teste

teste

Benefietlunch 6 maart 2011, restaurant Zuid Zeeland


Op zondag 6 maart jl. heeft Stichting Bachi Amaa een benefietlunch georganiseerd. De lunch vond plaats in Restaurant Zuid Zeeland waar voorzitter Anna Theuvenet tijdelijk -met enorm veel plezier- de kost verdient.
De eerste gasten kwamen al om 11.30 uur binnendruppelen en werden, zoals je bij zo’n mooie zondagse lunch mag verwachten, in stijl ontvangen met een heerlijk glas Cremant de Loire! Het mooie weer, de vaste gasten van Zuid Zeeland, vrienden en familie van de Stichting hebben allemaal bijgedragen tot een zeer geslaagde en gezellige benefietlunch die mooier was dan we ons hadden kunnen voorstellen.

Uiteraard heeft iedere benefietlunch een doel en dat was ook zeker deze middag het geval! De opbrengst gaat naar de bouw van een nieuw, eigen aardbevingsbestendig duurzaam huis voor onze kinderen. Dankzij de inzet, het enthousiasme en support van Restaurant Zuid Zeeland; Nice to Meat van der Meij en van der Meel die voor het vlees en groenten hebben gezorgd; de fotograaf Carlos Marquez en de prachtige wijnen die Andor van Munnen bij de Nepalese gerechten schonk, bedroeg de opbrengst van deze middag maar liefst 3.695,00 euro. Van de 125 euro die de gasten per couvert hebben betaald, is maar liefst 115 euro naar de Stichting gegaan!
Samen met de opbrengst van de Great Wall Marathon in 2010 en de benefietlunch komen we een stapje dichterbij het bouwen van ons huis.

Gezien het feit dat de gasten zeer te spreken waren over de wijnen, verzorgd door Andor van Munnen (www.vinmunnen.nl), zal er binnenkort een wijnproeverij in Restaurant Zuid Zeeland plaatsvinden. Naast de gasten die aanwezig waren op de benefietlunch zijn uiteraard ook andere geïnteresseerden welkom! Zodra de specifieke datum en tijd bekend zijn brengen wij jullie hiervan op de hoogte!

fotografie: Carlos Marquezterug naar Nieuwsoverzicht

terug naar Nieuwsoverzicht

Triodos Bank
Rekeningnummer 786717068
T.n.v. Stichting Bachi Amaa
te Maastricht

IBAN: NL17 TRIO 0786 7170 68
BIC: TRIONL2U
Kvk: 14104696
Rsin nr.: 819769459

Volg Bachi Amaa Foundation

facebook

Linkedin

Twitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

naam
Email

Gesponsord door:


Partners
: