NL | EN


Stichting Bachi AmaaOrganisatieKindertehuis SchoolfondsOntwikkelingen Sponsoring Nieuws Contact

NieuwsFilmpjesNieuwsbrievenJaarverslagenBeleidsplan

Nieuws

teste

teste

Liefdevol 2016


Allereerst wil ik, namens de stichting en de kinderen, u een liefdevol 2016 wensen.

Het was een veelbewogen jaar voor onze kinderen in Nepal. Ondanks de heftige aardbevingen eerder dit jaar, verblijven de kinderen nog altijd in goede zorg. Door de aardbevingen voelden we ons genoodzaakt om verder te kijken dan ons kindertehuis en hebben we, met jullie steun, actie ondernomen om de mensen in Nepal te ondersteunen.

Verder hebben we niet stil gezeten rond de bouw van het kindertehuis en zijn we in gesprek met Wilde Ganzen; voor een nieuw contract om een deel van de kosten van het kindertehuis te dekken. Maar de doelstelling van Wilde Ganzen als organisatie is verschoven. Zij ondersteunen namelijk nu hoofdzakelijk 'Community Based' projecten. Onze rol in de afgelopen periode, in de gemeenschap van Nepal, en de gesprekken met Wilde Ganzen hebben ons tot nieuwe inzichten geleid. Stichting Bachi Amaa ziet kansen in het ontwikkelen van een 'Community Based Center' in combinatie met ons kindertehuis.

Tot slot houden wij ons nog altijd onvermoeid bezig met fondswerving; Funky Charity, Vonderparkloop 2016 en diverse Rotery Clubs. Een drietal Studenten van de Hogeschool van Amsterdam zijn aan het onderzoeken hoe donoren de stichting financieel kunnen ondersteunen.

Nieuwsgierig naar onze acties m.b.t. de aardbevingen of onze nieuwe inzichten m.b.t. de Community Based Center? Klik hieronder om de nieuwsbrief te lezen!

Namens het bestuur, hartelijke groet en een gelukkig 2016,

Anna Theuvenet
Voorzitter Stichting Bachi Amaa

nieuwsbrief

terug naar Nieuwsoverzicht

terug naar Nieuwsoverzicht

Triodos Bank
Rekeningnummer 786717068
T.n.v. Stichting Bachi Amaa
te Maastricht

IBAN: NL17 TRIO 0786 7170 68
BIC: TRIONL2U
Kvk: 14104696
Rsin nr.: 819769459

Volg Bachi Amaa Foundation

facebook

Linkedin

Twitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

naam
Email

Gesponsord door:


Partners
: