NL | EN


Stichting Bachi AmaaOrganisatieKindertehuis SchoolfondsOntwikkelingen Sponsoring Nieuws Contact

NieuwsFilmpjesNieuwsbrievenJaarverslagenBeleidsplan

Nieuws

teste

Bachi Amaa BosrunOp zaterdag 14 september gaat de Bachi Amaa Bosrun van start. De Bachi Amaa Bosrun is een hardloopevenement georganiseerd door Running Matters in samenwerking met Rainarai. Het evenement wordt georganiseerd voor Stichting Bachi Amaa. Stichting Bachi Amaa heeft als doel kinderen in Nepal die geen gezond ouderlijk thuis hebben, te helpen op het gebied van onderdak en educatie. De opbrengs van dit evenement zal gaan naar de bouw van een aardbeving bestendig huis. Wilde Ganzen ondersteunt dit project door de opbrengst van de Bosrun te verhogen met 55%. Doordat wij in het Amsterdamse Bos gaan hardlopen en via het inschrijfgeld geld inzamelen kan Bachi Amaa kinderen in Nepal voorzien van onderdak en educatie, waardoor deze kinderen een betere toekomst tegemoet gaan.

De Bachi Amaa Bosrun kent twee afstanden, te weten een 10 km, en een 5 km. Van iedere inschrijving voor de Bachi Amaa Bosrun gaat 2 euro naar Stichting Bachi-Amaa en op deze manier helpen wij met z’n allen de kinderen in Nepal.

Tevens zal er een sponsorloop voor kinderen georganiseerd worden. Voor de sponsorloop is een speciaal parcours uitgezet met een lengte van 1111 meter. Voor deze sponsorloop willen we alle kinderen oproepen mee te lopen en zich te laten sponsoren door familie, vrienden, etc. voor hun prestatie. Al het bij elkaar verzamelde geld zal aan Stchting Bachi Amaa worden geschonken.

Kijk voor meer informatie op de website bosrun.nl of schrijf je in via inschrijven.nl

 terug naar Nieuwsoverzicht

terug naar Nieuwsoverzicht

Triodos Bank
Rekeningnummer 786717068
T.n.v. Stichting Bachi Amaa
te Maastricht

IBAN: NL17 TRIO 0786 7170 68
BIC: TRIONL2U
Kvk: 14104696
Rsin nr.: 819769459

Volg Bachi Amaa Foundation

facebook

Linkedin

Twitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

naam
Email

Gesponsord door:


Partners
: